Renovatie bakkerij St.Jozefinstituut – Geel

Bouwheer :
KOGEKA vzw - Geel

Architect :
Geels Architectenbureau - Geel

Aanvang van de werken :
Juni 2017

Einde van de werken :
Oktober 2017

Bedrag :
€uro 263.626,04

WERKBESCHRIJVING : Renovatie

Het exterieur van dit schoolgebouw werd reeds in een eerdere fase volledig vernieuwd. De praktijkruimten voor de opleidingen Slagerij en Bakkerij bevinden zich op kelderniveau. De praktijkruimte Bakkerij werd volledig aangepast aan de recentste hygiënische reglementering. Hiervoor werden zowel de plafonds als de muren volledig bekleed met hygiënische panelen. Op de bestaande vloer werd een gietvloer aangebracht. Tevens werden de technieken ook volledig vernieuwd.

Deze opdracht werd, op verzoek van de bouwheer, gepland en volledig uitgevoerd tijdens de zomervakantie 2017.