ACTIVITEITEN VAN PIT

PIT heeft circa 30 jaar ervaring in de bouwsector. De onderneming is opgeklommen tot de hoogste categorie in de sector. Ze is actief op het vlak van de algemene activiteiten zoals renovatie en restauratie werken.

In dit segment profileert het bedrijf zich dan ook als een marktleider binnen de bouwwereld in België. Een groot aantal overheidsbesturen en steeds meer private opdrachtgevers vertrouwen al jaren tal van opdrachten toe aan ons bedrijf.

Gekwalificeerde medewerkers en kwaliteitsvolle onderaannemers

Een vaste kern van zeer gekwalificeerde medewerkers en een groep kwaliteitsvolle onderaannemers staan garant voor een perfect verloop van ieder project. Planning, organisatie en een doorgedreven kwaliteitscontrole vallen onder de activiteiten van PIT en zorgen voor klantentevredenheid en continuïteit.

Deze kwaliteit van de activiteiten wordt bij elk project opgevolgd en via een klanten tevredenheidsmeting geanalyseerd. Circa 95 vaste medewerkers zetten zich elke dag in om bestaand vastgoed of patrimonium te hervalideren.

Binnen ons team zijn er medewerkers die zich meer hebben gespecialiseerd in verschillende activiteiten, zoals restauratie, renovatie, betonherstellingen, gevelwerken, grote projecten, kleine projecten enzoverder. Hetzelfde geldt voor de mensen die op de werkvloer de plannen in de praktijk omzetten.

Competentie matrix voor de activiteiten

Verschillende disciplines zoals ruwbouw, dakconstructies en vloer opbouwen, gevelwerken en reiniging, bepleistering en betonherstelling worden in eigen beheer uitgevoerd. Via een competentie matrix trachten wij steeds de juiste man/vrouw op de juiste plaats te voorzien.

Materieel specifiek voor deze branche als heksteigers, goederenliften, hoogtewerkers, schaarliften, rolstellingen en reinigingsmachines hebben wij in ons bezit.

De indrukwekkende lijst van referenties is het beste bewijs dat PIT een modern en performant bedrijf is met de capaciteit om de meest uitdagende projecten te realiseren.

Bij PIT zijn jullie bij het juiste adres.

 


PIT Antwerpen NV | Starrenhoflaan 27 | 2950 Kapellen  | T: 03 605 14 33 | F: 03 605 14 76 | info.PIT@eiffage.com | Privacy & cookie policy


Webdesign by B-CREATIVE